Program de afiliere
ImunOcube

Bun venit in cel mai profitabil program de afiliere ImunOcasH+

Cum puteti castiga din recomandarea purificatorului ImunOcube?
Recomandati acest aparat exclusiv rudelor, prietenilor, vecinelor, cunostintelor, colegilor de la servici si castigati datorita programului ImunOcasH+. Aveti rudele si cunostintele in strainatate? Nu e nicio problema, deoarece ImunOcube se livreaza in tarile UE gratuit, dar si in celelalte tari ale lumii (contracost).

Metode de recomandari:
Prin prezentari directe - aveti ImunOcube-ul Dvs si acum puteti prezenta prietenilor si cunostintelor la intalniri private.
Prezentati ImunOcube-ul in functiune, acasa, la birou, in cadrul adunarilor si expozitiilor, aratati cum anume purifica aerul (se degaje un miros), cum se purifica apa (testul cu cerneala, se schimba gustul apei), cum se elimina hormonii si antibiotici din carne si peste (testul cu spuma toxica din carne si peste).
Povestiti despre beneficii, avantaje, moduri si reguli de utilizare. Explicati cum trebuie folosit corect.
Acest tip de promovare are randamentul maxim si genereaza cele mai multe comenzi, deoarece potentialii clienti vad cum purificatorul ImunOcube functioneaza in realitate, pot testa si primesc toate informatiile necesare pe loc.
In cazul in care nu exista posibilitatea sa prezentati produsul direct sau cunostintele Dvs sunt din alte orase sau tari, va propunem mai multe canale de promovare simple, dar foarte eficiente.

Prin articole sau comentariile publicate de Dvs pe diferite blog-uri, forum-uri sau site-uri: review-uri, teste comparative, diferite articole, recomandări personale, marturii, comentarii.
Prin Facebook, Instagram, Twitter, etc: puteti folosi aceste canale de promovare, atât cu trafic organic cât și cel plătit.
Prin Google Adwords - puteți să promovați purificatorul ImunOcube prin intermediul campaniilor Google Adwords, folosind atât bannere cât și anunțuri text.
Prin Youtube – puteți creea diferite filmulete în care să prezentați avantaje și moduri de utilizare purificatorului ImunOcube.
Prin proiecte personalizate – vă rugăm să ne trimiteți propunerile Dvs de colaborări, care să ne ajute să promovam cât mai eficient acest proiect.

Nu uitati sa adaugati in toate materialele publicate "CODUL DE REDUCERE" care ofera vizitatorilor Dvs preturi cu discount. Astfel, clientii care comanda prin Codul de reducere, se inregistreaza numai in contul Dvs personal pentru evidenta primelor din recomandare.

Dacă primiti de la clienti întrebări referitoare la produs și aveti nevoie de ajutor, va rugăm să îi direcționati spre adresa de e-mail: partenersuport@imunocube.com

Pentru orice aveți nevoie ca să creșteți numarul potentialelor clienti prin content de calitate, vă puteți baza pe suportul nostru și vom face tot posibilul ca acesta colaborarea să fie cat mai productiva si generoasa.

Mai multe detalii despre programul de afiliere ImunOcasH+ puteți afla după ce deveniți client, sectiune "Contul meu".

Alegeti oferta