Politica de confidențialitate

Maxloer

Utilizarea informatiilor cu caracter personal

In momentul inregistrarii pe site-ul www.imunOcube-romania.ro, prin crearea unui cont, prin accesarea, comandarea sau achizitionarea produselor ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare compania Maxloer, va prelucra informatii cu caracter personal in vederea identificarii anumitei persoane.

In unele zone ale site-ului, Maxloer va cere sa furnizati date personale precum numele, prenumele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor si alte informatii prin care va pot identifica.

Crearea contului Dvs pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal, Maxloer primeste si inregistreaza aceste informatii.

Maxloer utilizeaza informatii stocate - detaliile furnizate de dvs la inregistrare si activitatea desfasurata pe site-ul nostru – numai in scopul de a va pune la dispozitie produsele si serviciile comandate.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre Maxloer

Utilizam informatiile stranse de pe site-ul www.imunOcube-romania.ro, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs.

Utilizarea datelor cu caracter personal de catre Maxloer este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

Maxloer nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. Maxloer poate, totusi, transmite informatia tertilor numai in urmatoarele cazuri:
Cu acordul dvs.;
Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs. (ex. Companie de curierat)
Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca: e prevazut intr-o dispozitie legala; protejeaza drepturile juridice companiei Maxloer; previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala; protejeaza siguranta individului sau siguranta publica; In cazul in care Maxloer devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei.

In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus, veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul www.imunOcube-romania.ro

Dreptul Dvs. de a va modifica si sterge datele Dvs. detinute de operator

Maxloer confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea, puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand.

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, contul dvs. este protejat de parola. Maxloer face toate eforturile necesare si foloseste ultimile tehnologii disponibile pentru a asigura protectia si securitatea datelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam.

Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail: office@imunocube.com

Prin utilizarea acestui website, declar ca sunt de acord cu Politica de confidentialitate.

Alegeti oferta